Avantajele si beneficiile colaborarii cu o firma de contabilitate

  • firma de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu, pentru o evidenta contabila si fiscala mereu in concordanta cu ultimile legi si tendinte europene. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp. Firma noastra de contabilitate cunoaste posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor.
  • nu lucreaza pentru tine o singura persoana ci o echipa cu experienta in contabilitate si consultanta financiar contabila;
  • tarifele serviciilor noastre pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate. Platile efectuate catre o firma de servicii contabile pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate.
  • datorita experientei va putem recomanda programele de evidenta contabila, gestiune, salarii si imobilizari cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra.
  • firma de contabilitate este la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice;
  • clientii sunt acoperiti de raspunderea contractuala;
  • costurile serviciilor contabile pot fi cu pana la 70% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii;
  • reprezentare in fata organelor de control financiar - fiscale;
  • veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta gratuita!

linie
Email iconDespre noi

Finlex Consulting este o firma de contabilitate, evidenta contabila si servicii de consultanta pentru management si afaceri.

Ne adreseam in principal: Intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor); persoanelor fizice autorizate si intreprinderilor individuale.

Venim in sprijinul acestor nevoi ale dumneavoastra prin servicii profesionale de contabilitate la tarife competitive.

Avantajele colaborarii cu noi

AvantajeClientii nostrii sunt acoperiti de raspunderea contractuala

AvantajeCosturile serviciilor contabile pot fi cu pana la 70% mai mici ...

AvantajeVeti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real

Vezi lista completa cu avantajele si beneficiile