Despre noi

Firma de contabilitate BucurestiSuntem o firma de contabilitate din Bucuresti orientata spre succesul clientilor;  in permanenta conectata la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.

Firma noastra de contabilitate pune la dispozitia clientilor solutii optime care se adapteaza cel mai bine situatiilor in care se afla.


Prin firma de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a clientilor cu privire la implicatiile fiscal ale afacerilor lor, si totodata la optimizarea cheltuielilor fiscal si nonfiscale generate de aceste activitati.

Principiile dupa care firma de contabilitate isi ghideaza activitatea sunt profesionalismul si calitatea serviciilor.


Profilul standard al clientilor nostri: firma mica/medie cu capital privat autohton sau strain si un numar de angajati intre 10-30.

Intre clientii nostri se numara: organizatii mici si mijlocii cu capital integral privat care desfasoara activitati in domeniile: productie, prestari servicii, comert interior si exterior, constructii, imobiliare, cabinete medicale, si de avocatura, baruri si restaurante.

FINLEX CONSULTING ofera o gama larga de servicii de specialitate, sub forma unor pachete flexibile, care se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, oferind posibilitatea alegerii planului tarifar in concordanta cu nevoile si perspectiva de dezvoltare a societatii dvs.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta gratuita!

linie
Email iconDespre noi

Finlex Consulting este o firma de contabilitate, evidenta contabila si servicii de consultanta pentru management si afaceri.

Ne adreseam in principal: Intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor); persoanelor fizice autorizate si intreprinderilor individuale.

Venim in sprijinul acestor nevoi ale dumneavoastra prin servicii profesionale de contabilitate la tarife competitive.

Avantajele colaborarii cu noi

AvantajeClientii nostrii sunt acoperiti de raspunderea contractuala

AvantajeCosturile serviciilor contabile pot fi cu pana la 70% mai mici ...

AvantajeVeti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real

Vezi lista completa cu avantajele si beneficiile