Servicii de salarizare si resurse umane

Servicii salarizare si resurse umaneServiciul de salarizare este un domeniu care presupune cunoasterea  legislatiei in vigoare si implica o evidenta a personalului si taxelor aferente,  realizate corect si la timp.

In cadrul serviciilor de salarizare se realizeaza  intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor si rapoartelor conform termenele legal stabilite.

Detalii

Servicii de refacere contabilitate

Servicii rfacere contabilitateActivitatea de refacere contabilitate presupune verificarea inregistrarilor existente si corectarea erorilor lor in conformitate cu legislatia in vigoare in vederea aducerii la zi a situatiei contabile.


In urma analizei  desfasurata in mod amanuntit prin verificarea fiecarui act in parte, firma isi  va putea desfasura activitatea in mod corect conform legislatiei.

Detalii

Servicii de start-up

Servicii de start-up Serviciile de start-up se adreseaza in principal societatilor nou infiintate si au caracter temporar.

Acestea au ca scop marirea si eficientizarea volumului de activitate.

In cadrul serviciilor de start-up personalul firmei noastre  asigura suport pentru implementarea unui business in concordanta cu sistemul fiscal din Romania.

Detalii

Consultanta Registrul Comertului

Consultanta Registrul ComertuluiPe toata perioada desfasurarii contractuale consultantii nostrii va stau la dispozitie cu informatii privind:

  • Consultanta Registrul Comertului in materie de societati comerciale:
  • Preluare societati comerciale; Cesiune de parti sociale;
  • Completare, restrangere sau recodificare obiecte de activitate;

Detalii

Servicii Intrastat

Servicii intrastatServiciile  Intrastat reprezinta un  sistem de colectare a datelor statistice privind comertul cu bunuri între tarile din Uniunea Europeana.

Sistemul de servicii Intrastat a devenit operational începând cu data 1 ianuarie 2007, data aderarii României la Uniunea Europeana.

Detalii

« inapoi12inainte »

Contacteaza-ne acum pentru o oferta gratuita!

linie
Email iconDespre noi

Finlex Consulting este o firma de contabilitate, evidenta contabila si servicii de consultanta pentru management si afaceri.

Ne adreseam in principal: Intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor); persoanelor fizice autorizate si intreprinderilor individuale.

Venim in sprijinul acestor nevoi ale dumneavoastra prin servicii profesionale de contabilitate la tarife competitive.

Avantajele colaborarii cu noi

AvantajeClientii nostrii sunt acoperiti de raspunderea contractuala

AvantajeCosturile serviciilor contabile pot fi cu pana la 70% mai mici ...

AvantajeVeti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real

Vezi lista completa cu avantajele si beneficiile